Curs Fitness Instructor Fitness

Curs Fitness Instructor Fitness

Daca vrei sa te specializezi in industria fitnessului, iti recomandam sa te inscrii la acest curs complet si competent. Nu doar ca vei invata tehnici si metode de antrenament personal, dar vei trece si prin cele mai importante capitole teoretice din acest domeniu (anatomie, biomecanica, nutritie).

Cursul nostru va ofera o baza, care va va ajuta sa realizati acest tip de antrenament: Unu la Unu. Acest curs se focuseaza foarte mult si pe modalitatea in care preintampinam nevoile fizice ale celor cu care interactionam. Aici veti dobandi cunostinte fundamentale de Anatomie, Fiziologie si Biomecanica. Platforma noastra principala de exercitiu este Antrenamentul Functional, care este una dintre cele mai interesante miscari din fitness, introdusa in aceasta industrie nu de multi ani. In timpul acestui curs, veti dobandi cunostinte fundamentale legate de apropierea dintre client si antrenor.

 

Datorita cererii foarte mari, Fitness Scandinavia School mai organiza o grupa de curs Instructor Fitness, in Galati! Salveaza data: 14 Octombrie si fa-ti planul pentru toamna! Pentru mai multe informatii, suna la 0735.559.251/ 0735.559.252/ 0727.347.761! 
Informeaza-te, dezvolta-te, aplica!