Zumba

ZUMBA FITNESS – UN NOU TREND MONDIAL

O noua moda face furori prin salile de fitness din intreaga lume… ZUMBA.

Zumba este noul trend in materie de fitness pe care toata lumea il adopta. Programul care a facut senzatie in America si Asia cucereste acum si Europa. ZUMBA nu este doar fitness, este un adevarat fenomen, o explozie de energie si distractie.

In ultimii ani Zumba a devenit o adevarata revolutie transformand conceptul de fitness intr-un Fitness-Fun (fitness-distractiv). Zumba s-a imprastiat ca un foc salbatic pozitionandu-se ca fiind cea mai influenta miscare in industria fitness-ului.

CE ESTE ZUMBA?

Cuvantul care descrie cel mai bine programul Zumba Dance Fitness este distractie. In Columbia, zumba inseamna “repede”.

funfitnesszumbaZUMBA este un fel de aerobic combinat cu dans ce se desfasoara pe ritmuri latino.

Spre deosebire de aerobic, ZUMBA este mult mai distractiv si te ajuta sa rezisti in acest program pana vei reusi sa vezi rezultatele dorite.

Succesul acestui tip de antrenament se datoreaza popularitatii de care se bucura dansurile latino pretutindeni, dar si rezultatelor pe care o persoana le poate obtine practicand acest tip de miscare.

ZUMBA combina energia si muzica ritmata, antrenanta cu miscari de dans latino care faciliteaza invatarea si asigura buna dispozitie prin eliminarea endorfinelor.

ZUMBA reprezinta un mix reusit de dansuri latino si internationale (de la cumbia columbiana lamerengue, salsa, hip hop si reggaeton) generand astfel un antrenament eficient, dinamic sicaptivant. Programul cuprinde un amestec de aerobic/fitness cu miscari rapide care tonifica si remodeleaza corpul.

BENEFICII

Acest tip de antrenament te face sa te simti bine, sa te distrezi si sa-ti modelezi corpul in acelasi timp. E mult mai usor sa dansezi, decat sa tragi de aparatele dintr-o sala de fitness. Ca orice antrenament de tip cardio, Zumba te poate ajuta sa arzi calorii, sa ai o musculatura frumoasa si mai tonifiata, sa-ti sporesti densitatea oaselor, sa scapi de grasime si sa-ti micsorezi tensiunea.

CU ZUMBA SE ARD IN MEDIE 500-700 CALORII/ORA

Efectele Zumba Fitness asupra corpului se obtin datorita utilizarii unor principii din fitness care determina arderea caloriilor, diminuarea tesutului adipos si tonifierea completa a corpului. Ritmurile latino care asigura fundalul sonor pentru antrenament fac ca miscarile sa nu mai para dificile pentru cursanti, ci sa se transforme intr-o placere. Sau intr-o dependenta de miscare.

Pasii usor de urmarit creeaza un program dinamic de fitness care iti da satisfactii maxime.