Solar Ergoline Galati – Bronz sanatos si atragator

Stim ca iti doresti o piele bronzata indiferent de sezon, asa ca Max Fitness ti-a pregatit o promotie tentanta pentru solar!

Solarul vertical ofera un bronz uniform, fara pete sau dungi. Solarul vertical este mult mai igienic decat solarul orizontal, deoarece se sta in picioare, si nu intins pe o suprafata. Tehnologia permite dobandirea unui bronz rapid. Rezultatele se observa inca de la a doua sau a treia sedinta, chiar daca optezi pentru o sedinta de doar 4 minute.

Solarul vertical permite utilizatorului sa obtina un bronz mai bun, deoarece ii este mai usor sa se miste in timpul bronzarii, poate ridica mainile, permitand si bronzarea partilor interioare ale mainilor si lateralul corpului. Un solar vertical contine neoane cu lumina ultravioleta dispuse pe o structura de 360 de grade. Astfel, corpul tau este expus luminii ultraviolete din toate partile si nu este nevoie sa te intorci pe partea cealalta la mijlocul sedintei, cum se intampla in cazul solarelor orizontale. In realitate, la un solar vertical iti bronzezi tot corpul de doua ori mai repede decat la un solar orizontal.

 

ergo13_72dpi SL_EU_MTOGA_3104M_72dpi  ergo07_72dpi