Mini Max

Daca copilul dumneavoastra are prea multa energie si nu stiti cum sa faceti sa si-o consume va ajutam noi cu un raspuns: clasele de Mini Max! Am creat pentru copiii dumneavoastra aceasta clasa speciala pentru ei din dorinta unei educatii sportive si a unei vieti sanatoase. Ne dorim ca ei sa aiba parte de dezvoltare armonioasa, atat din punct de vedere fizic, cat si psihic si cu siguranta acest lucru va fi benefic pe parcursul vietii copilului tau!

Avantajele pe care le prezinta clasele de copii sunt multiple. Dezvolta armonios corpul, stimuleaza imaginatia si creativitatea, spirit de competitie, lucrul in echipa. Ce va face pustiul tau la ora: Va avea parte de o metoda de relaxare si distractie unde invata sa isi dezvolte abilitatile sociale, de integrare intr-un grup, lucrul in echipa, dar si spiritul de competitie. Sportul creste imunitatea, pune bazele dezvoltarii armonioase a sistemului osos si muscular. Incercam prin metode distractive si circuite antrenante sa-i ajutam pe micuti sa capete o postura corecta si sa-si dezvolte functii precum echilibrul, atentia, coordonarea.

Antrenamentele sunt distractive, dar si educative! Copilul va intelege ca miscarea si alimentatia sanatoase sunt benefice, iar antrenamentele cu siguranta vor fi indragite de copilul tau. Pot participa copii cu varste intre 6 si 14 ani! Antrenamentele de slabit pentru copii se fac pe baza de programare, in grupuri de 5-10 copiii!

Va asteptam piticii la clasa Mini Max: Luni – Miercuri de la 18:30 Sambata de la 09:00