Masaj relaxare

Un masaj de relaxare este efectuat de terapeutii nostri ca un masaj general, in scopul relaxarii. Tehnica de masaj folosita va avea ca rezultat eliminarea rapida a oboselii, inducerea unei stari generale placute, precum si relaxarea musculara.

Masajul de relaxare este eficient in cazul starilor de oboseala accentuata si nicidecum nu va fi efectuat in scop de tratare, ca de exemplu a durerilor cronice, ci doar pentru a realiza ceea ce si numele sau o spune: o relaxare generala.

Folosind mainile, terapeutul MaxFitness va aplica cu blandete o presiune medie diferitelor zone ale corpului, relaxand pe rand spatele, picioarele, bratele si gatul. Pentru ca efectul sa fie si mai placut, masajul de relaxare este realizat folosind aromaterapia. Experienta de masaj devine astfel si mai placuta iar uleiurile si cremele parfumate vor permite o restaurare si mai mare a echilibrului energetic.

10966710_920538031320238_1541667578_nMasajul de relaxare realizat de terapeutii MaxFitness  este, si datorita atmosferei create, poate cel mai reconfortant masaj realizat intr-un salon din Galati. El va imbunatati circulatia sangelui, va elimina durerile musculare de suprafata si va induce o stare de relaxare generala.

Ambianta salonului contribuie si ea la inducerea unei stari generale bune. Ea este intotdeauna relaxanta bazata pe aromaterapie, muzicoterapie si produse de calitate.

Acorda-ti timp pentru a te relaxa si a inlatura stresul zilei, iar pentru a te simti cu adevarat perfect, trebuie sa stii ca sesiunea de masaj poate fi personalizata astfel incat masajul de relaxare sa fie cu adevarat o relaxare si un rasfat pentru tine.

Contraindicatii: perioada de menstruatie, starile patologice insotite de alterarea starii generale cu febra mare, agitatie, afectiuni cutanate care se pot efectua in timpul masajului, fragilitate vasculara, osteoporoza, accidente vasculare recente, eczeme, psoriazis, cancer sau alte afectiuni grave.