Max Fitness - Sala Fitness Galati

[Slider][/Slider][Schedule][/Schedule][Separator title=”MaxFitness
Galati – 2 locatii noi
COMING SOON
” id=”new”]Concept englezo – olandez fiind si distribuitor de echipamente fitness. A fost creat din dorinta de a satisface segmentul de oameni care nu gasesc “sala potrivita”, ce cauta aparatele cele mai bune pentru a atinge perfomantele dorite, ajutati de un staff profesionist, un ambient placut si o curatenie exemplara.

Breaking NEWS!     In curand lansam MaxFit Express Center, iar MaxFit din Cosbuc 117 se va schimba complet:

  • Mutam si marim vestiarele fetelor cat si a baietilor iar intre ele va exista o zona Spa comuna cu Sauna, Hammam si Masaj.
  • Sala de fitness va fi mai mare cu mai multe echipamente (benzi de alergat, echipamente forta, banci,gantere,accesorii si multe altele)
  • Sala de aerobic 1 “Max” va fi mult mai mare cu multe ghete kangoo, accesorii de aerobic . Dublam capacitatea climatizarii
  • Sala de aerobic 2 “Plus” se va muta de la etajul 2 in noua extindere unde va avea o capacitate de 2 ori mai mare. Tot aici o sa gasiti 5 saci de box.
  • Sala de spinning cu si mai multe biciclete.
  • In toata aceasta perioada de extindere, sala va avea program normal.

[/Separator][Program][/Program][Application][/Application][Separator title=”Clase
Antrenamente” id=”classes”]O echipa minunata de oameni te asteapta cu echipamente, clase unice si conditii MaXime de antrenament

Dotata cu un sistem de climatizare profesional, sisteme de monitorizare si control acces pe baza de turnicheti, impreuna cu sistemul de sunet Hi-Fi fac din MaxFitness locul ideal de antrenament.
Vestiarele, atat fete cat si baieti sunt separate si modern utilate, pentru a asigura intimitatea si igiena personala dorita. (feon, ventilatie, climatizare si sunet separat)[/Separator][Classes][/Classes][Separator id=”timetable”]Urmareste in detaliu Orarul de grup al MaxFitness »[/Separator][Timetable][/Timetable][Separator title=”Trainerii
MaxFitness” id=”trainers”]In ultimii ani au fost concepute aparate de fitness care să limiteze la maxim greselile de executie, iar MaxFitness se numara printre cele mai bine dotate GYM-uri care folosesc acest tip de aparate.

Cu toate acestea, antrenorul personal ramane acea persoana care va poate ghida cel mai eficient printre aparate, va sta la dispozitie pentru a va alcatui un program complet si complex menit sa va aduca rezultatele pe care le doriti, el este cel care va poate sfatui din punct de vedere nutriționist si al dozarii efortului. El este profesionistul care va va motiva si va va corecta permanent pentru a nu permite in niciun minut ca tehnica de executie să fie incorecta.

Alegerea ordinei în care vor fi lucrate aparatele si exercitiile din sala de fitness este extrem de importanta, de aceasta alegere depinzand succesul sau insuccesul programului de antrenament privit prin indeplinirea telurilor pe o perioada de minim o luna. Antrenorul personal este acea persoana responsabila pentru reusita dumneavoastra! Lasati-ne sa va aducem la forma mult visata in cel mai scurt timp, respectand principiile antrenamentului si tinand cont de sanatatea dumneavoastra![/Separator][Trainers][/Trainers][Testimonials][/Testimonials][Separator title=”Contact” id=”contact”]Maxfitness Galati: Bd. George Cosbuc 117; Telefon: 0746 670 185 / 0748 039 333; Email: contact[at]maxfitness[dot]ro
[/Separator][contact][/contact]