Echipamente Vanzare

Consumatori

Societatea de astazi s-a schimbat: volumul de munca este in crestere, timpul este scurt. Prin urmare, nu se iveste ocazia de a merge de multe ori la un centru de fitness. Fa-ti o sala de fitness la tine acasa !

Suntem capabili sa cream o sala de gimnastica adecvata, bazata pe nevoile, bugetul si capacitatile spatiului. In gama noastra de produse Cardio si Power & Aerobics puteti vedea o parte din echipamentele si accesoriile noastre. Va rugam sa ne contactati pentru consilierea in vederea crearii unei sali de gimnastica la dumneavoastra acasa – Telefon: 0746 670 185

Centre de fitness

MaxFitness ofera o noua dimensiune echipamentului “renovat”. Prin renovarea tuturor echipamentelor si unitatilor, in atelierul nostru, nu se poate vorbi despre renovarea materiala. Sunt la fel de bune ca noi.

Iata cateva motive pentru a ne alege:

  • Calitate – Pret

    Cu un stoc mediu de 150  unitati si vanzari de peste 600 unitati pe an, MaxFitness este cel mai mare de acest gen din Romania. Prin intermediul partenerilor nostri putem oferi cele mai bune oferte si echipamente sportive la cele mai avantajoase preturi.

  • Durabilitate si mediu

    Revizia totala, atat din punct de vedere tehnic, cat si optic. MaxFitness ofera un pachet complet: noi aranajam pentru tine nu doar cea mai buna oferta in ceea ce priveste achizitionarea aparatelor, avem intregul pachet de garantie si service post vanzare.

  • Corp si minte

    MaxFitness crede in puterea unui corp sanatos. Cu produsele noastre, putem crea solutia pentru toata lumea. Pe site puteti vedea o parte din echipamente si accesorii. Va incurajam sa ne contactati pentru consiliere cu privire la crearea unui Centru de Fitness Profesionist – Telefon: 0746 670 185

Universitate/Liceu

Cu o sala de gimnastica privata la universitatea sau liceul dumneavoastra, le puteti oferi elevilor prilejul de a-si imbunatati conditia fizica si starea psihica. Acest lucru creste performata de invatare a  elevilor. 

MaxFitness va poate oferi combinatia perfecta de echipamente si accesorii, pentru orice buget si spatiu disponibil. Orice universitate sau liceu poate avea o sala de gimnastica echipata modern !

Pe site-ul nostru puteti vedea o parte din gama noastra de echipamente si accesorii. Va rugam sa ne contactati pentru consiliere cu privire la crearea unei sali de gimnastica intr-o universitate sau liceu – Telefon: 0746 670 185

Medical

Instruirea este esentiala in tratarea si vindecarea corpului, atat pentru tratamentul imediat cat si pentru bolile cronice musculo-scheletice. MaxFitness va poate furniza solutia pentru toate problemele !

In ziua de astazi exista o atentie sporita pentru o sanatate mai buna. Respectul pentru corp si minte este calea cea mai importanta si de succes pentru aceasta problema globala.

Alaturi de consilierii nostri medicali ( doctori si fizioterapeuti), oferim solutii adecvate pentru problemele tale. Noi va ajutam cu crearea de programe de formare. Va rugam sa ne contactati pentru mai multe detalii – Telefon: 0746 670 185

Companii

In companii, sala de fitness stimuleaza starea de sanatate a angajatilor dumneavoastra, scade absenteismul si costurile aferente, angajatii se simt mai energici si vor fi capabili sa performeze mai bine. Intr-o echipa de sport participantii afla mai multe unul despre altul si vor imbunatati productia, mai capabili sa reziste la stres si mai putini absenti.

Structura si organizarea unei sali de gimnastica intr-o companie si punerea in aplicare a programului sunt intotdeauna personalizate. Totul este adaptat la nevoile, obiectivele si spatiul disponibil.

Intrati pe MaxFitness.ro si aflati ce  oportunitati va putem oferi pentru companii.