Echipamente si Dotari

TechnoGym-Selection Line

TechnoGym este cea mai cunoscuta gama de lux producatoare de echipamente de fitness, cu care se antreneaza vedete din intreaga lume. Echipamentele si aparatele TechnoGym sunt prezente in peste 35.000 de centre de wellness si in 20.000 cele mai faimoase resedinte doar in Italia. Cu peste 1 400 angajati, dintre care 500 in afara Italiei, 12 sucursale in Europa, S.U.A., Asia si America de Sud, TechnoGym promoveaza un stil de viata sanatos, cu tot ceea ce presupune acesta: dieta, miscare si abordare pozitiva a vietii.

Pilotii de Formula 1 ai echipei Ferrari (ex: Schumacher) se antreneaza de ani buni folosind produsele Technogym. Jucatorii echipelor de fotbal F.C. Juventus, Inter F.C., A.C. Milan, A.S. Ajax, Real Madrid si F.C Liverpool, precum si componentii echipelor Alinghi si Luna Rossa, participante la America`s Cup, toti se mentin in forma folosind echipamentele de ultima generatie.

Technogym este si furnizor oficial al Jocurilor Olimpice si Paralimpice de la Sydney din 2000, Atena din 2004, Torino in 2006 si Beijing 2008.

Life Fitness

Power Plate

Power Plate este soluţia revoluţionară din domeniul fitness şi wellness, potrivită tuturor varstelor, stilurilor de viaţă şi abilităţilor fizice. Principiul folosit este cel al antrenamentului cu ajutorul acceleraţiei şi stimularea răspunsului natural al corpului la vibraţii.
Pentru prima dată în Galati, la MaxFitness, noi îţi oferim posibilitatea de a participa la şedinţe de antrenament Power Plate conduse de un antrenor specializat.
20 minute de Power Plate = 2 ore de fitness