Despre MaxFitness

13537715_1038287676207118_8180029537995398006_nMax Fitness & Wellness este un brand cu o viziune inovatoare asupra serviciilor de Fitness si Wellness din Galati. Cu activitati inedite si peste 20 programe de fitness, în cadrul caruia totul corespunde standardelor internationale.

La demararea proiectului au fost implicati specialisti din fitness consulting, care au reusit sa implementeze în MaxFitness noile tendinte în domeniul fitness-ului. Ideea prioritara a fost imbinarea rationala a vietii de bussines, odihnei active si perfectionarii fizice.

Astazi MaxFitness – detine cele mai bune echipamente si servicii Fitness din Galati.  Aici totul este gândit pentru o buna stare de vitalitate si recuperare, multiple tipuri antrenament, care va ofera peste 20 de programe pentru întretinere,  in functie de particularitatile de vârsta, sex, tip somatic si nu în ultimul rând de preferintele dvs.

unnamedCentrele Max Fitness oferă acces în sălile de Fitness, Aerobic, Spinning şi Relaxare, punând la dispoziţia membrilor săi cele mai noi şi moderne servicii de pe piaţă. Astfel Max Fitnes este locul în care se descoperă sănătatea, prin intermediul exerciţiilor fizice.


Max Fitness & Wellness
inseamna:

– Echipamente si accesorii de top
– Antrenori Personali Calificati
– Clase si facilitati de cel mai inalt nivel de performanta
– Solar Ergoline
– Sauna Lemn de cedru rosu cu aromaterapie si chromo terapie
– Masaj de relaxare, anti-celulitic si sportiv