Centre de fitness

MaxFitness ofera o noua dimensiune echipamentului “renovat”. Prin renovarea tuturor echipamentelor si unitatilor, in atelierul nostru, nu se poate vorbi despre renovarea materiala. Sunt la fel de bune ca noi.

Iata cateva motive pentru a ne alege:

–          Calitate – Pret

Cu un stoc mediu de 150  unitati si vanzari de peste 600 unitati pe an, MaxFitness este cel mai mare de acest gen din Romania. Prin intermediul partenerilor nostri putem oferi cele mai bune oferte si echipamente sportive la cele mai avantajoase preturi.

–          Durabilitate si mediu

Revizia totala, atat din punct de vedere tehnic, cat si optic. MaxFitness ofera un pachet complet: noi aranajam pentru tine nu doar cea mai buna oferta in ceea ce priveste achizitionarea aparatelor, avem intregul pachet de garantie si service post vanzare.

–          Corp si minte

MaxFitness crede in puterea unui corp sanatos. Cu produsele noastre, putem crea solutia pentru toata lumea. Pe site puteti vedea o parte din echipamente si accesorii. Va incurajam sa ne contactati pentru consiliere cu privire la crearea unui Centru de Fitness Profesionist – Telefon: 0746 670 185