Boxing & Circuit Class

Boxing & Circuit Class  este o super clasa de 50 de minute, forta si dinamica ce combina antrenamentul de box cu palmare si un interval de antrenament circuit.

Antrenamentele de box pentru cardio si alte variatii, loviturile de pumn, cele defensive, toate duc la exercitii fizice aerobice. Vei invata cum sa lovesti cu pumnul si alte combinatii de lovituri pentru un program mai intensiv care sa te ajute sa devii mai puternic si mai increzator. Combinatiile pe care le faci vor fi pe un adversar uman sau pe sacul de box.

De asemenea, poti sa te bucuri si de mai multe avantaje ale aspectelor fizice in ceea ce priveste antrenamentele de box. Aceste antrenamente ard de la 350 la 500 de calorii in doar o ora. Ajuta de asemenea la mentinerea ratei inimii la 75-85% puls normal. S-a dovedit ca este foarte bun si recomandat.

Mai mult, aceste cursuri te ajuta sa-ti imbunatatesti viteza, rezistenta si puterea. Flexibilitatea si reflexele muschilor sunt de asemenea imbunatatite. Miscarile repetate te vor ajuta sa iti fortifici bratele si picioarele.
Antrenamentul incepe cu o incalzire specifica, gimnastica, studiu la oglinda (pentru invatarea pasilor) si continua cu antrenamentul la saci sau palmare.