Body & Mind

Într-o lume în care stresul fizic, mental și spiritual ne îndepărtează din ce în ce mai mult de esență, este indicat să încercăm să redobândim armonia între fizic și psihic! Clasele de tip body&mind sunt necesare oricărui iubitor al sportului, fiind clase în care accentul se pune pe conștientizarea propriei persoane și a propriului corp, pentru regăsirea liniștii interioare prin concentrare, relaxare, exerciții posturale.

Exercițiile inspirate din yoga, antrenament funcțional, Thai Chi, Qi Qong, exerciții de forță și conștientizare, exerciții terapeutice, balet, însoțite de o respirație corectă, vor declanșa un proces de eliminare a toxinelor, revigorare a sistemului circulator, creșterea mobilității articulațiilor, alinierea corectă a coloanei, tonifierea abdomenului/spatelui/coapselor, crescând densitatea osoasă și întărirea articulațiilor.

Controlul Respiratiei este o parte din exercitiu, instructorul iti va oferi indrumare chiar si pentru incepatori. Va Veti întari întregul corp si veti pleca de la clasa mai calmi, mai concentrati, mai Fericiti

 

Beneficii

Ca efecte benefice mai enumerăm îmbunătățirea capacității de efort și menținerea tonusului psihic la un nivel optim! Clasele body & mind se desfășoară într-o ambianță calmă, utilizând muzica relaxantă, cu mișcări fluide sau izometrice, îmbunătățind autocontrolul și condiția neuro-musculară!

De ce functioneaza?

Respiratie controlata, concentrarea si o serie atent structurate de intinderi, miscari si poziti pe muzica creaza un antrenament holistic care aduce corpul într-o stare de armonie si echilibru.

11958138_408453619364696_6425393985567842250_o